ثبت شرکت در تهران No Further a Mystery



جهت تجارت صادرات و واردات – قابل انتخاب بین نوع سهامی خاص و مسئولیت محدود – مناسب برای شرکت های بین المللی

این گروه برای رسیدن به هدف خاصی پا به عرصۀ فعالیت میگذارند.

هنگام ایجاد یک شرکت ، ابتدا می بایست نام شرکت را انتخاب نمود و این شخص حقوقی منبعد با این نام در جامعه شناخته و فعالیت میکنند و مانند فرد حقیقی روزی با انحلال شرکت زندگی این شخص حقوقی پایان می یابد .

حال که با مفهوم تاسیس شرکت و انواع آنها آشنایی پیدا کردید کمی نیز در مورد مراحل ثبت برایتان توضیح میدهم .

ببینید

یکی از دغدغه های هر فردی که احساس نیاز به ایجاد یک شرکت می کند دانستن مراحل، مدارک و شرایط مورد نیاز برای انجام این کار است.

سلام آدرس سایتی که تمام افزایش سرمایه های شرکتها با تمام جزئیات و مراحل آن را یکجا نمایش می دهد را معرفی کنید

 برخی دیگر از موضوعات فعالیت شرکت ها نیاز به اخذ مجوز ندارند برای اطلاع دقیق از موضوعات فعالیت شرکت هایی که نیاز به اخذ مجوز برای درج فعالیت در زمان ثبت شرکت ندارند مقاله تخصصی ” فعالیت هایی که نیاز به اخذ مجوز ندارند ” را مطالعه فرمایید.

جهت دریافت مشاوره، فرم زیر را پر کرده تا کارشناسان سفیر صلح با شما تماس بگیرند.

در خصوص ثبت شرکت شرکت های مدنی که در این مقاله به آن نخواهیم پرداخت صرفا همین مطلب کافیست که بدانید این نوع شرکت ها از اجتماع مالکین متعدد (حقیقی و حقوقی) جهت در هم آمیختن سهم الشرکه ی نقدی و غیر نقدی افراد به وجود می آید.

شرکت در مزایده ها و مناقصه های خصوصی و دولتی که نیاز به رتبه شرکتی دارند.

خود( مانند پدر ، مادر ، همسر ، فرزند و … ) حتی به صورت صوری شریک شده تا با اینکار بتوانند هویت قانونی بهتر و پایدارتری برای کسب و کار خود برپا سازند.

ثبت شرکت در ایران متناسب با قوانین و مقررات تجاری ایران و دستورالعمل ها و آیین نامه های یکسان اداره ثبت شرکت ها انجام خواهد شد که در همه ایران یکسان می باشد و هیچ تفاوتی با هم نخواهند داشت. در واقع سیستم ثبت شرکت یک سیستم تمام مکانیزه و تمام الکترونیک می باشد و بررسی ها و کنترل مدارک نیز توسط کارشناسانی انجام می شود که هیچ شناختی به متقاضیان ندارند. در چنین شرایطی که شرکت با یک سیستم مرکزی و با یک سلسله قوانین و مقررات یکسان و مشابه به ثبت خواهد رسید دیگر دلیلی برای اعتبار و یا بهتر بودن ثبت شرکت در تهران هرگز وجود نخواهد داشت.

بسته به نوع شرکت ، تعهدات موسسین در قبال شرکت و مدعیان بیرونی همچون طلبکاران و بانک ها میتواند فقط تا میزان سرمایه آورده ایشان برای شرکت باشد و لا غیر و اموال شخصی موسسین در این مواقع ( باز هم بسته به نوع شرکت) ربطی به طلبکاران نداشته و قابل مصادره و … از سوی هیچ کس نیست.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *